Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Eu imi semplez singur tonurile iar in acel demo am semplat un sax sopran cu doza si este in prima auditie tonul nou 100% semplat calitate studio. La sarba si la geampara am folosit un contrabas nou 100%, o chitara nylon rece 100%, Setul Diverisifcat a primit la ultimul update tonuri noi semplate de mine originale 100% de la instrumentele pe care le am prin casa de aceia o sa gasiti tonuri denumite "ChitaraMaria" sau "NylMaria" pentru ca fata mea canta la chitara si am luat ton de la chitara electrica Yamaha cu procesor Line6 sau chitara rece clasica Yamaha cu corzi originale de plastic asa ca nu va zic cum da de bine chitara semplata de mine Nylon peste braciul cu balans, se simte sclipirea aia clara care chitarile de muzica usoara nu o au. Ce vreau sa mai spun ca nu folosesc samplere din Korg-uri prefer sa le obtin direct de la sursa si niciodata nu le extrag din seturi de Korg care au fost copiate de altii de zeci de ori si nu mai sunt deloc in parametri corecti pe de alta parte prezinta distorsiuni! Pentru cine nu stie va informez ca de cate ori se salveaza un set complet in korg cel putin 2-3 monstre wav sunt afectate si e greu sa va dati seama care sunt afectate in timp din miile de mostre dintr-un set, cel putin eu cand aveam pa4x pro (am avut 2 bucati de noi) nu am gasit nici un ton de acordeon casoto semplat care sa nu distorsioneze, de exemplu din 25-30 de semitonuri cel putin jumatate dintre ele paraiau si distorsionau, acest lucru nu l-am intalnit la Yamaha, Medeli sau chiar GEM, iar la GEM se intampla sa se altereze wav-urile atunci cand bateria de la memoria volatila se descarca, mai pe scurt daca nu cantai la orga cateva zile se descarca bateria si trebuia sa instalezi setul complet din nou, acesta era secretul la GEM Genesys. Prefer sa imi semplez singur toate tonurile chiar daca acest proces dureaza ani de zile pana sa imi formez o baza de samplere de calitate. IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-